Ble kontaktet av Kai Martinsen, som er redaktør for magasinet "Det skjer i Lørenskog". Han ville lage en reportasje om meg, som kommer ut i Oktober. Hvor det skal handle om fitness og meg som person. Det er kjempe moro å få en sånn mulighet, og fortelle litt om mine erfaringer og opplevelser. Det er så mye negativt rundt fitness og det å være så fokusert på kroppen, men for meg handler det om å ha kontroll og bruke det i hverdagen mens man prøver å leve så normalt som mulig.

Var på photoshoot på mandag, ved rådhusparken i Lørenskog. Det var jo fint vær og opphold. Ikke snø og regn som de andre dagen, men kaldt som fy. Men det er så fint der, og bildene ble veldig fine. Det blir flere photoshoots, når det blir litt varmere, da har man litt flere bilder å velge mellom før bladet skal gis ut.Photo by: Kai Martinsen
 

#LørenskogMagasinet #Trening #Fitness #Healthy #Sun #Photoshoot #Photography


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
IDA LAURITZEN


Image and video hosting by TinyPic

TRENIGSBLOGG - MOTIVASJON - TIPS


Legg meg til som venn


Image and video hosting by TinyPic


Arkiv


· April 2017 · Mars 2017Kategorier


· Biggie · Blogg · Fitness · TreningSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits